Κοσμικά

«Ξημερώνει Κυριακή», μια βραδιά μουσικής και τραγουδιού με τη Λένα Αλκαίου και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου στο Θέατρο Χυτήριο.

By  | 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το » Ξημερώνει Κυριακή» στο κατάμεστο Θέατρο Χυτήριο, τηρώντας πάντα, αυστηρά τις απαραίτητες προφυλάξεις. Ήταν μια βραδιά γεμάτη τραγούδι και μουσική από την Λένα Αλκαίου και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Πολλές οι εκπλήξεις της βραδιάς, ο κορυφαίος Μίμης Πλέσσας έπαιξε στο πιάνο πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του και ο Τάκης Μπινιάρης, που άφησε την πρόβα από το Κλουβί με τις τρελές για να έρθει, τραγούδησε τραγούδια της παράστασης αλλά πληροφόρησε το κοινό για την γνωριμία του με τον  Μιμή Πλέσσα και το πως πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Jesus Christ Super Star και τραγούδησε το ομώνυμο τραγούδι, που το αφιέρωσε στον κορυφαίο μαέστρο και δημιουργό. Οι φωτογραφίες της όμορφης βραδιάς είναι του Γιώργου Στεργιόπουλου. 

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ-ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ-ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ
Η κ. ΝΙΝΕΤΤΑ ΛΕΜΠΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΞΕΚΟΥΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΕΛΛΟ
ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ-ΛΟΥΚΙΛΑ ΚΑΡΡΕΡ
ΤΑΚΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ
Ο ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ
ΝΤΑΙΖΗ ΛΕΜΠΕΣΗ-ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ-ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds