ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ο Βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης στο πλευρό του Δήμου Διονύσου για Λατομεία και αντιπλημμυρικό Λ.Δροσιάς – Σταμάτας, μετά από συνάντησή του με το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη

By  | 

Με το βουλευτή Ανατολικής Αττικής της «Ελληνικής Λύσης» Αντώνη Μυλωνάκη συναντήθηκε τη Δευτέρα 10 Οκττωβρίου 2022 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χρήστου Μπακούρου. Η συνάντησή τους επικεντρώθηκε στην υπόθεση των Λατομείων στο Πεντελικό, στο αντιπλημμυρικό έργο της Λεωφόρου Δροσιάς – Σταμάτας καθώς και σε ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης.

Ο κ.Μυλωνάκης μετά την αναλυτική ενημέρωση του Δημάρχου επανέλαβε τη στήριξή του στον αγώνα του Δήμου και της Διαπαραταξιακής Επιτροπής για να μην λειτουργήσουν άλλα Λατομεία στο Πεντελικό. Επίσης τάχθηκε στο πλευρό του Δήμου στην προσπάθεια που καταβάλλει προκειμένου να υλοποιήσει χωρίς καθυστερήσεις το αντιπλημμυρικό έργο της Λεωφόρου Δροσιάς – Σταμάτας επ’ωφελεία των δημοτών, ενώ εκδήλωσε την πρόθεσή του να βοηθήσει για την περαιτέρω ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Διονύσου στο πλαίσιο μείωσης της παραβατικότητας και εγκληματικότητας στην περιοχή.

Ο κος Καλαφατέλης ευχαριστεί ιδιαίτερα το Βουλευτή κο Μυλωνάκη για την έμπρακτη στήριξη και το ενδιαφέρον του για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Διονύσου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds