Δήμος Κηφισιάς

Διαβούλευση για Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό 2021

By  | 

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020  πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη διαβουλευτική συνάντηση–συζήτηση όλων των Δημοτικών Παρατάξεων (Δημοτικών Συμβούλων και Προέδρων των Συμβουλίων Κοινοτήτων) για την προετοιμασία του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021 κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, στην Αίθουσα «Δήµαρχος Β.Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της κοινής προετοιμασίας σε μείζονα θέματα του Δήμου. Τα σχέδια του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος παρουσιάστηκαν από τον Δήμαρχο και τις Διευθύντριες των αρμόδιων Διευθύνσεων Μαρία Δαλιέτου και Ελένη Γιαννιτσοπούλου. Ακολούθως υπήρξε έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή ενώ το Νοέμβριο θα τεθούν προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Κατά τη συζήτηση δόθηκαν απαντήσεις και διευκρινήσεις στις ερωτήσεις των Συμβούλων.

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Λουτριώτης

Ε

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds