Διάφορα

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌ ΣΩΜΑΤΕΊΟ «ΑΓΑΠΗ»

By  | 

Αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ζώων το Φιλοζωικό Σωματείο Forgotten Strays (Ξεχασμένα Αδέσποτα) μαζί με την Eco-Librium και τους εθελοντές της ομάδας Αδέσποτα Μεταμόρφωσης οργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση» Μέρα Υιοθεσίας Σκυλου-Γάτας και Μπαζάρ» στην Μεταμόρφωση Αττικής στις 2 Οκτωβρίου από 10.30-3.30 μμ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την Στήριξη του Πράσινου Κινήματος.

Συμμετοχές:
  • ΑΓΑΠΑΖΩ
  • S.A.V.E. Εθελοντές και Αδέσποτα Λυκόβρυσης-Πεύκης
  • Save the tails
  • NEAPOLIS STRAY TAILS
  • Φιλοζωική Ένωση Κρυονερίου\ Δήμος Διονύσου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η γιορτή υιοθεσίας για το σωματείο μας αφού υιοθετήθηκαν 9 αδέσποτα ,(από τα κακοποιημένα σκυλιά της Κρήτης αλλά και από την Αθήνα ).
Μαζί μας ήταν ο Ροταριανός ‘Ομιλος   Κηφισιά-Καστρί, οι Ροταράκτ (Κηφισιά-Καστρί)οι οποίοι έκαναν δωρεά ενός χρηματικού ποσού για ενίσχυση μας καθώς και ο Σύλλογος Δασοπυροσβεστών Διασωστών που στηρίζει πάντα την φιλοζωία.
Η Αντιπεριφερειάρχης β’ τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη μας επισκέφτηκε και συνομιλήσαμε αρκετή ώρα για τα θέματα των ζώων και τις ανάγκες τους.
Τέλος παρών ήταν ο Πρέσβης του Σωματείου μας Περικλής Κονδυλάτος καθώς και το μέλος μας Μάνος Πλατάκης ,επιχειρηματίας στην Γερμανία ο οποίος κάλυψε το κόστος μεταφοράς των αδέσποτων από το Ηράκλειο Κρήτης εκ των οποίων τα περισσότερα βρήκαν σπίτι.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλα μας τα μέλη που παραβρέθηκαν στην γιορτή υιοθεσίας και βοήθησαν με κάθε τρόπο.

Οι δράσεις μας συνεχίζονται και θα σας ενημερώσουμε σύντομα για την επόμενη.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds