Δήμος Κηφισιάς

Charms: ξαναγίναμε πάλι παιδιά!

By  | 


Beatles, Rolling Stones, Elvis Presley, Johnny Hallyday, Neil Sedaka, Adamo και όλα τα χρυσά αστέρια του ’60, ’70, ’80 ξανασυναντήθηκαν χάρη στους δικούς μας Charms στο αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στο πλαίσιο των Μενανδρείων 2022.

Ήταν μια μουσική αναδρομή, αφιερωμένη στα χρόνια της αθωότητας αλλά και στους νεότερους που λατρεύουν τους flash back ρυθμούς, στους οποίους οι Charms είναι μαέστροι.

Το δικό τους πάντως «Τρελοκόριτσο», τρέλανε τις κερκίδες όπου μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά πήραν και έδωσαν το χορευτικό μήνυμα. Ας γίνουμε μια παρέα, ακούστηκε από τα μικρόφωνα της σκηνής όπερ και εγένετο!

Με τους Charms παρέα μας ξαναγίναμε όλοι παιδιά και πήγαμε πίστα! Μαζί τους και η αγαπημένη Ηλέκτρα, που με το δικό της στυλ προσέδωσε ακόμα περισσότερη μουσική ένταση στην συναυλία των αιωνίων παιδιών.

Τους Charms καλωσόρισαν η Πρόεδρος του ‘Βικέλα’ Νίνα-Ασπασία Βλάχου και ο Αντιδήμαρχος Εκάλης Αχιλλέας Κουρέπης.

Charms και αυτό τα λέει όλα! Γιώργος Στρατής στα κρουστά.
Η Ηλέκτρα έδωσε το δικό της μελωδικό τόνο.
Ξαναγίναμε παιδιά και χορέψαμε μαζί τους.
Ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Κουρμαδιάς και η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου στο κλίμα της βραδιάς με τη σφραγίδα των …αθάνατων Charms της νιότης μας.
Ο Αντιδήμαρχος Αχιλλέας Κουρέπης διακρίθηκε και στα φωνητικά.
Οι Charms στη σκηνή, το κοινό να σιγοτραγουδά μαζί τους

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds