Πολιτισμός

Μια όμορφη βραδιά με «Θάλασσα, Ήλιος & Αλάτι» στη Zivasart Gallery

By  | 

Μια πρωτότυπη συνάντηση – συνομιλία με θέμα «Θάλασσα, Ήλιος και Αλάτι» απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου στη Zivasart Gallery στον ανοιχτό αύλειο χώρο του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.

ΝΙΚΟΣ ΖΗΒΑΣ

Ο αγαπητός Ηλίας Μαμαλάκης και ο ιδρυτής του μοναδικού Μουσείου Άλατος στο Μεσολόγγι, Νίκος Κορδόσης, με τη συνδρομή της ιστορικού τέχνης Αννίτας Πατσουράκη ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους στους δρόμους και την ιστορία του αλατιού, με σκηνικό τα γλυπτά του Νίκου Ζήβα, στο πλαίσιο της έκθεσής του με τίτλο «Αλς, Ήλιος, Άλας» ή «Ο Χορός του Αλατιού».

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΔΟΣΗΣ- ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ- ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Δήμου Χαλανδρίου και με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων, όπως προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο Υγείας.

ΑΛΣ-ΗΛΙΟΣ-ΑΛΑΣ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds