Γειτονικοί Δήμοι

Η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά ενημερώθηκε αρμοδίως για το περιστατικό με τη διαφυγή από το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ αλλοδαπού που νοσηλευόταν με κορωνοϊο

By  | 

Ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ και την Ελληνική Αστυνομία (Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής και ΑΤ Πεντέλης) ζήτησε σήμερα αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του σχετικού συμβάντος, η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά για περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με φερόμενο αλλοδαπό, ο οποίος διέφυγε από το Νοσοκομείο ενώ νοσηλευόταν με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση ο εν λόγω φιλοξενείτο στην δομή της Μαλακάσας διεγνώσθη θετικός στον ιό και εισήχθη για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, πλην όμως διέφυγε από το Νοσοκομείο.

Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές οι οποίες έχουν επιληφθεί του θέματος και διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του. Σχηματίστηκε δικογραφία που απεστάλη στον Εισαγγελέα όπου και εκλήθη να δώσει κατάθεση ο Ιατρός της κλινικής που νοσηλευόταν ο συγκεκριμένος αλλοδαπός.

Επειδή παρατηρήθηκε και σε άλλες περιπτώσεις ασθενείς με κορωνοϊό να διαφεύγουν από τα Νοσοκομεία, συνιστάται στους δημότες να αποφεύγουν το συγχρωτισμό με άτομα που δε γνωρίζουν, να ακολουθούν τους κανόνες υγιεινής και να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, όπως αυτοί κατά περίπτωση ισχύουν.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds