Διάφορα

Η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση στήνει πάρτι στη γειτονιά της

By  | 

Block Party σημαίνει ότι η Στέγη αρχίζει τη χρονιά με μια μεγάλη γιορτή στη γειτονιά!

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση σας προσκαλεί να βγείτε στη γειτονιά του Νέου Κόσμου, εκεί όπου η ζωή δεν σταματά ποτέ, και να γιορτάσετε με ένα απελευθερωτικό street party για τους ανθρώπους της Αθήνας, που θα συζητιέται για καιρό.

Ένα εκρηκτικό line-up που θα ανακοινωθεί σύντομα, διεθνή και εγχώρια ονόματα πολυσυλλεκτικών ήχων, όμορφος-νέος-κόσμος και πολλές ακόμη εκπλήξεις μέχρι οι δείκτες του ρολογιού να δείξουν 12. Σημείο συνάντησης, οι δρόμοι γύρω από τη Στέγη. Γιατί μας έλειψαν τα γέλια, η δυνατή μουσική και οι φίλοι μας – και το έχουμε ανάγκη. Γιατί η απόλαυση είναι πολιτισμός.

Ηλεκτρονικοί ήχοι, αφρο-beats, θρακιώτικη ψυχεδέλεια, γαλαξιακά synths, χιπ-χοπ ρίμες, ανεβαστικά kids sessions, άφθονο party mood και πολλές ακόμη εκπλήξεις σας περιμένουν στις οδούς Ευρυδάμαντος και Γαλαξία στον Νέο Κόσμο. Μείνετε συντονισμένοι.

πηγή:https://www.culturenow.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds