Γειτονικοί Δήμοι

Ζωντανή μετάδοση μέσω Livestreaming των Εγκαινίων του Ιερού Νού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου, την Κυριακή 20/9 στις 7 π.μ.

By  | 

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στις 7 π.μ. θα τελεστούν μὲ κάθε ἐπισημότητα τα Ἐγκαίνια του Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου του Δήμου μας, απὸ το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ.Κύριλλο.

Υπογραμμίζεται ότι η αποπεράτωση του Ιερού Ναού πραγματοποιήθηκε με την καθοριστική συνδρομή και βοήθεια του μεγάλου ευεργέτη και επίτιμου δημότη του Δήμου Διονύσου κου Αθανασίου Μαρτίνου.

Στις ακολουθίες, το Σάββατο το απόγευμα στὶς 6 μ.μ. (Κατάθεση ἱερῶν λειψάνων & Ἑσπερινὸς) καθὼς και την Κυριακή απο τὶς 7 π.μ. (Ἐγκαίνια-πρώτη θεία Λειτουργία), θα ψάλλουν πολυμελείς χοροί.

Για όσους πιστούς δεν μπορέσουν να προσέλθουν στο Ναό για την τελετή των Εγκαινίων και στο πλαίσιο των αναγκαίων προληπτικών μέτρων λόγω του Covid-19, τους δίνεται η δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ζωντανά το πρωί της Κυριακής 20/9 στις 7 π.μ. μέσω livestreaming, ως εξής:

α) μέσω του YouTube στη διεύθυνση https://www.youtube.com/user/ixadin/featuredή εναλλακτικά πατώντας ΕΔΩ,
β) της ιστοσελίδας του Δήμου Διονύσου www.dionysos.gr ,
γ) της σελίδας του Δήμου Διονύσου στο Facebook (Δήμος Διονύσου) πατώντας ΕΔΩ ,
δ) της ιστοσελίδας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου στη διεύθυνση www.agios-stefanos.gr ,
ε) της σελίδας του Ιερού Ναού στο Facebook (Iερὸς Μητροπολιτικὸς Ναὸς Κοιμήσεως Θεοτόκου Ἁγίου Στεφάνου) πατώντας ΕΔΩ .

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds