Γειτονικοί Δήμοι

Ανοίγει το Σάββατο 19/9 ο Παράδρομος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη

By  | 

Μετά από σημερινή παρέμβαση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη προς την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Τεχνικών Έργων Ε.Κοσμίδη καθώς και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών Π. Καρυώτη, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι το έργο ανακατασκευής του οδοστρώματος στο τμήμα του Παραδρόμου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, από τον κόμβο Κρυονερίου μέχρι τον κόμβο Αφιδνών – Καπανδριτίου, θα παραδοθεί στην κυκλοφορία μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο κος Καλαφατέληςης έθεσε χωρίς περιστροφές το ζήτημα της πολύμηνης ταλαιπωρίας κατοίκων και οδηγών αλλά και ζητήματα ασφάλειας, κυρίως σε σχέση με τα σχολεία του Δήμου που βρίσκονται στη λεωφόρο Τραπεζούντος, όπου εκτρέπεται σήμερα η κυκλοφορία, λαμβάνοντας τη ρητή διαβεβαίωση ότι θα επισπευθεί η ολοκλήρωση του έργου.

Συγκεκριμένα, από σήμερα Τρίτη 15/9 έως και την Πέμπτη 17/9 θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες διαγράμμισης στον Παράδρομο, προκειμένου το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου να ρυθμιστεί η λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη, σε συνεννόηση με τη ΝΕΑ ΟΔΟ, και από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας να δοθεί σε κυκλοφορία στους οδηγούς.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω έργο της Περιφέρειας Αττικής, που ξεκίνησε στις 9 Μαρτίου 2020, αφορά σε εργασίες οδοποιίας, σταθεροποίησης οδικού δικτύου, κατασκευής στηθαίων και πασσαλοστήριξης καθώς και φρεατίων απορροής ομβρίων.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds