ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Στον Αγιασμό του Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων ο Δήμαρχος”

By  | 

Στον Αγιασμό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης – Πεύκης βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022.

O κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να βρεθώ και φέτος στον αγιασμό του Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης – Πεύκης.  Είμαστε πολύ περήφανοι που στην πόλη μας λειτουργεί αυτό το σχολείο και είμαστε δίπλα στους ανθρώπους του όπου χρειαστεί. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε βάλει σε πρώτη προτεραιότητα τη νέα γενιά και τις σχολικές υποδομές. Με νέα σχολικά συγκροτήματα, αναπλάσεις προαυλίων και συντήρηση των υπαρχόντων εκπαιδευτηρίων προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds