ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

«The Green City»: Επανεκκίνηση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση στα σχολεία του Βορείου Τομέα

By  | 

Από το 1ο Δημοτικό Ψυχικού έγινε η επανεκκίνηση για το… ταξίδι του Προγράμματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης «The Green City» στα σχολεία του Βορείου Τομέα, παρουσία της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη, Λουκίας Κεφαλογιάννη.  

Στην πρώτη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νέα σχολική χρονιά που μόλις ξεκίνησε, οι μαθήτριες και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης «The Green City, να ενημερωθούν και να συμμετέχουν ενεργά στο διαδραστικό και καινοτόμο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ.

Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ανέφερε: «Συνεχίζουμε με εντονότερους ρυθμούς τις δράσεις ανακύκλωσης με στόχο να χτίσουν τα παιδιά μας περιβαλλοντική συνείδηση και να εντάξουν στην καθημερινότητά τους καλές πρακτικές που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds