Δήμος Κηφισιάς

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΟΥΒΕΝΤΑ

By  | 

Tον καλλιτεχνικό πλούτο των Ελλήνων της Ανατολής ανέδειξε το μουσικό οδοιπορικό στη Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη και τα παράλια της Ιωνίας που παρουσίασαν εξαιρετικοί καλλιτέχνες την Τετάρτη 14/9 στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας, στο πλαίσιο των Αλλοτινών Πατρίδων 2022.

Στη συναυλία φόρο τιμής στο μικρασιάτικο  τραγούδι, ο Κυριάκος Γκουβέντας, ένας από τους κορυφαίους δεξιοτέχνες στο λαϊκό βιολί. Μαζί του ο Παύλος Μελάς (κιθάρα, τραγούδι), η Ιωάννα Ρήγα (σαντούρι), η Μαρία Πλουμή (λαούτο, τραγούδι),  η Μήδεια Χουρσουνίδου (τραγούδι) και ο Δημήτρης Τσεκούρας (κοντραμπάσο), σε αγαπημένα μικρασιατικά  τραγούδια.

Οι παρευρισκόμενοι μεταξύ άλλων  ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η Πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Ανδρεαδάκης έγιναν μια μεγάλη παρέα που απόλαυσε μικρασιατική μουσική, συγκινήθηκε και ταξίδεψε νοερά στη Μικρασιατική γη.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds