Δήμος Κηφισιάς

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

By  | 

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική δράση «Μαζεύουμε σχολικά γιατί… το παιδί πάνω από όλους», που διοργάνωσε ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί μπορούμε» την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022.

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και προσήλθαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας,  προσφέροντας σχολικά είδη.

Από τη δράση συγκεντρώθηκαν σχολικές τσάντες, μπλοκ ζωγραφικής, τετράδια, γραφική ύλη, πακέτα με μαρκαδόρους και ξυλομπογιές, γόμες, ξύστρες, χάρακες και άλλα σχολικά είδη, χρήσιμα για τα παιδιά του Δήμου μας που έχουν ανάγκη.

Στην εθελοντική δράση παρέστη ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλης Καυγαλάκης και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» κα Κατερίνα Καραλή, συντονίστρια της δράσης, οι οποίοι εξέφρασαν ευχαριστίες στους πολίτες για τη θετική τους ανταπόκριση  προκειμένου οι τσάντες παιδιών να γεμίσουν με τα απαραίτητα για το σχολείο τους. Ευχαρίστησαν επίσης το «Όλοι μαζί μπορούμε» για τη κοινωνική δράση και τους εργαζόμενους του Δήμου και τους εθελοντές για τη συνδρομή τους.

Οι  προσφορές σε σχολικά είδη των συμπολιτών μας θα διανεμηθούν τις επόμενες ημέρες από το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds