Δήμος Κηφισιάς

ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΆΛΣΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ!

By  | 

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, ο Προέδρος Χρήστος Λαχανάς και το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεργασία με την  Ομάδα Κινηματογράφου της Κηφισιάς  θα  οργανώσει  βραδιές Κινηματογράφου  τις 22/09/2022 και 23/09/2022 στο Άλσος Κηφισιάς.

Η απλότητα, η φύση και η ψυχαγωγία είναι ο τέλειος συνδυασμός για όμορφα βράδια.

Κάθε μία από τις βραδιές των κινηματογραφικών προβολών θα είναι διαφορετική, αλλά εξίσου συναρπαστική, αναδεικνύοντας το μεγαλείο του κινηματογράφου μέσα από αφιερώματα σε πρόσωπα που μίλησαν στην καρδιά μας.

·        Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Μαντάς

·        Επιμέλεια και ανάλυση ταινιών: Κατερίνα Καράμπελα

22/9/2022  Πέμπτη στις 8 μμ.

Προβολή της ταινίας μεγάλου μήκους

“Ο διαχειριστής”

Έτος: 2009, είδος: δράμα, διάρκεια 93΄

Αφιέρωμα στο σκηνοθέτη Περικλή Χούσογλου.

Ο μαθηματικός που τελείωσε την Σχολή Σταυράκου, έχοντας καθηγητή τον Παντελή Βούλγαρη, από τότε μέχρι σήμερα σκηνοθετεί και διδάσκει.

Ο σκηνοθέτης θα είναι μαζί μας και θα έχουμε την χαρά να συζητήσουμε την ταινία, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια για την καινούργια σεζόν

23/9/2022 Παρασκευή στις 8 μμ.

Αφιέρωμα στον Αντώνη Συκάρη,

ο ορειβάτης θρύλος !

Προβολή ταινίας – ντοκιμαντέρ: “Mound Everest- Η Ελληνική αποστολή του 2017” με “πρωταγωνιστή” τον ίδιο.

Για να γνωρίσουμε καλύτερα τον αείμνηστο Αντώνη Συκάρη, θα είναι μαζί μας ο αδερφικός του φίλος, συγγραφέας και προσωπικός του μετεωρολόγος (όπως έλεγε) Κώστας Γαβριήλ.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds