Γειτονικοί Δήμοι

Η Διοίκηση του Δήμου Διονύσου επιδιώκει την πλήρη αποσυμφόρηση του χώρου του Κλαδοφάγου μετά από ένα χρόνο

By  | 

Ακολουθεί απάντηση του Δήμου Διονύσου σε ανακοίνωση της παράταξης «Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες:

 «Διαβάσαμε με έκπληξη το όψιμο ενδιαφέρον της παράταξης ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για την κατάσταση  του χώρου συγκέντρωσης και θρυμματισμού κηπαίων απορριμμάτων στον Άγιο Στέφανο, κι αυτό παρά το γεγονός ότι οι δημότες γνωρίζουν πολύ καλά την απαράδεκτη και επικίνδυνη εικόνα που επικρατούσε επί ημερών τους, για 5 ολόκληρα χρόνια, όταν ήταν στη διοίκηση του Δήμου.  

Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Διονύσου παρέλαβε το χώρο κορεσμένο, δηλαδή με το διπλάσιο όγκο σύμμικτου υλικού, καταφέρνοντας μετά από ένα μόλις χρόνο να τον μειώσει κατά 50%, καταβάλλοντας φιλότιμες προσπάθειες ! Κι αυτό εν μέσω πανδημίας Covid-19, που ευνοεί την αύξηση αποκομιδής απορριμμάτων, αλλά και με τον ίδιο απαξιωμένο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξη του Δήμου Διονύσου και της Αντιδημαρχίας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης είναι η πλήρης αποσυμφόρηση του χώρου συγκέντρωσης, που μπορεί να επιτευχθεί χάρη σε μια σειρά από ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί και οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο από σήμερα».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds