ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εθελοντική αιμοδοσία από την Περιφέρεια Αττικής, το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και άλλους φορείς, αύριο Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο

By  | 

Γ. Πατούλης: «Σε αυτή την αλυσίδα ανθρωπιάς, θέλουμε όλους τους πολίτες μαζί μας»

Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α), τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), διοργανώνουν αύριο Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, εθελοντική αιμοδοσία στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί από τις 11:30 π.μ. έως τις 7:30 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο, μεταξύ της Βασιλέως Κωνσταντίνου προ της κεντρικής εισόδου του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Οι εθελοντές αιμοδότες που θα συμμετάσχουν στη δράση, θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν ξενάγησης στο Παναθηναϊκό Στάδιο, επιδεικνύοντας την αναμνηστική κάρτα που θα τους δοθεί μετά το πέρας της αιμοληψίας.

Για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας, θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα  προστασίας κατά του COVID-19.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά:

«Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες σε αυτή την πράξη ουσιαστικής προσφοράς στο συνάνθρωπο, σε αυτή την πρωτοβουλία που στόχο έχει να συγκεντρωθούν ικανές ποσότητες αίματος για τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Σε αυτή την αλυσίδα ανθρωπιάς σας θέλουμε μαζί μας».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds