Γειτονικοί Δήμοι

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Δήμο Αμαρουσίου και τη δράση του ΣΚΑΪ « Όλοι Μαζί Μπορούμε»

By  | 

Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει στη δράση του ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών  ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς με κεντρικό μήνυμα «Το παιδί πάνω απ’ όλους».

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 10:00 έως τις 13:00, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού (ΗΣΑΠ Αμαρουσίου), συγκεντρώνουμε σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, σχολικούς άτλαντες, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για το σχολείο.      

Σας προσκαλούμε να ανταποκριθείτε με κοινωνική ευαισθησία στη δράση, ώστε μέσω της προσφοράς σας, να μη λείψουν σε κανένα παιδί που έχει πραγματική ανάγκη τα απαραίτητα για έναν μαθητή, καθώς υπάρχουν οικογένειες που λόγω της πανδημίας στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου θα αναλάβει τη διανομή των σχολικών ειδών που θα συγκεντρωθούν σε μαθητές της πόλης του Αμαρουσίου με κοινωνικά κριτήρια.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας covid -19, όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.    

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds