Γειτονικοί Δήμοι

Παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη σε αγιασμούς σχολείων του Δήμου Διονύσου και ευχές για μια ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά

By  | 

Σε σχολεία του Δήμου Διονύσου βρέθηκε τη Δευτέρα 14/9 ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης, από νωρίς το πρωί, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Καρυστινό, προκειμένου να διαπιστώσει στην πράξη ότι είναι όλα έτοιμα για το πρώτο κουδούνι αλλά και να μεταφέρει τις ευχές του για μια ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Ο Δήμαρχος Διονύσου παραβρέθηκε στους αγιασμούς που πραγματοποιήθηκαν στα 4 συστεγαζόμενα Νηπιαγωγεία Αγίου Στεφάνου, το 1ο και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου, καθώς και το 1ο Νηπιαγωγείο Διονύσου, ενώ επισκέφθηκε ακόμη το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου καθώς και το Γυμνάσιο και Λύκειο Κρυονερίου.  

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ-ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

Ο κος Καλαφατέλης  συνομίλησε, μεταξύ άλλων, με Διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς, μεταφέροντάς τους το μήνυμα ότι ο Δήμος και τα στελέχη του θα είναι σταθερά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, καθ’όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, προκειμένου επιλύει άμεσα κάθε πρόβλημα ή ζήτημα που θα προκύπτει.

Παράλληλα με το Δήμαρχο Διονύσου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και μέλη Σχολικών Επιτροπών, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων και Τοπικοί Σύμβουλοι παραβρέθηκαν σε αγιασμούς που πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία του Δήμου Διονύσου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds