Διάφορα

THEATER LABS!!!

By  | 

Θεατρικές ομάδες στην περιοχή σου. Έλα και εσύ στη παρέα μας τώρα!Γνώρισε το μαγικό κόσμο του θεάτρου στα Theater Labs!!!Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις σε αρκετές περιοχές…

Τι είναι όμως τα Theater Labs;;;;

Τα Theater Labs είναι θεατρικά εργαστήρια ερασιτεχνών που βρίσκονται σε 33 σημεία σε όλη την Αττική. Σίγουρα κάποιο είναι κοντά σου. Αφορούν ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο και έχουν ελάχιστη ή καθόλου γνώση αυτού. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Γιατί όπως μας αρέσει να λέμε «Το θέατρο είναι για όλους».

Εγγραφές γίνονται και μέσω email ή τηλεφώνου. Μην αργείς άλλο.Οι ερασιτεχνικές μας ομάδες πραγματοποιούν τις πρόβες τους κάθε Σάββατο, Κυριακή ή καθημερινές (ανάλογα με την περιοχή) για 4 ώρες. Εκτός από την πρόβα διδάσκονται υποκριτική, ορθοφωνία, αυτοσχεδιασμός, σκηνική παρουσία, κινησιολογία, θεατρικό παιχνίδι κ.α.Το κόστος είναι 50€ το μήνα και 10€ εγγραφή και περιλαμβάνει όλα τα έξοδα.Ακόμα και το κόστος της παράστασης, ενοικίασης θεάτρου, βιντεοσκόπησης, φωτογράφισης, κουστουμιών, σκηνικών, αφισών, προγραμμάτων, σεμιναρίων κ.α.

Με τόσες extra δράσεις που δεν θα βρείτε αλλού. Μπείτε στο www.theaterlabs.gr για να τις δείτε.Τα μαθήματα ξεκινάνε την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο του 2023 σε κεντρικό θέατρο των Αθηνών.Μην χάνεις άλλο χρόνο. Κάνε κάτι και για σένα.Κοινοποίησε το γιατί μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον φίλο/η σου.

www.theaterlabs.gr

Εγγραφές: 6945665851ή info@theaterlabs.grή babisaronis@gmail.com

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds