Διάφορα

Joe E Tata: Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών ο ηθοποιός της σειράς «Beverly Hills 90210»!

By  | 

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών ο ηθοποιός Joe E. Tata, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Νατ» από την θρυλική τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills 90210».

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του θρυλικού ηθοποιού γνωστοποίησε ο καλός του φίλος και συμπρωταγωνιστής του στη σειρά, ο ηθοποιός Ian Ziering.

Ο ηθοποιός Joe E Tata είχε διαγνωστεί το 2018 με την νόσο του Αλτσχάιμερ, όπως και είχε πει η κόρη του, η οποία είχε ανοίξει και έναν λογαριασμό στο Go Fund Me, για να τον ενισχύσει οικονομικά. Την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στη ζωή του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος και έγινε ευρύτερα διάσημος από την συμμετοχή του στην θρυλική τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills 90210». O ηθοποιός Ian Ziering γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρετώντας με συγκινητικά λόγια τον αγαπημένο του φίλο!

«Τους τελευταίους μήνες χάσαμε την Jessica Klein, μια από τις πιο παραγωγικές συγγραφείς και παραγωγούς του 90210, την Denise Douse που έπαιζε την κυρία Teasley, και τώρα είμαι πολύ λυπημένος που ο Joe E Tata πέθανε… «Ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει ποτέ, ήταν τόσο γενναιόδωρος, είχε σοφία και καλοσύνη. Μπορεί να ήταν στα backstage πολλών σκηνών, αλλά ήταν ηγετική δύναμη, ειδικά για εμάς τα παιδιά, στο πώς να εκτιμήσουμε το δώρο που ήταν το 90210. Το χαμόγελό μου σβήνει σήμερα, αλλά το να χαζεύω όμορφες αναμνήσεις τον φέρνει ξανά στα μάτια μου αλλά και στην καρδιά μου όπου θα είναι πάντα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζόι»

Λίγα λόγια για τον Joe E Tata

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Κάποιοι από τους πιο γνωστούς ρόλους του ήταν στο «General Hospital», «The Outer Limits» και «Mister Roberts». Η καριέρα του στην τηλεόραση άκμασε τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, όμως έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό, όταν εντάχθηκε στο καστ του «Μπέβερλι Χιλς 90210» ως ο αγαπημένος ιδιοκτήτης του Peach Pit. Ο τελευταίος του ρόλος στην τηλεόραση ήταν στο «Family’s Mystery Girls» του ABC

Τότε ….
και τώρα οι πρωταγωνιστές της σειράς


πηγή:https://www.gossip-tv.gr/

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds