ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο έργο κατασκευής κλειστού γηπέδου μπάσκετ – τύπου λυόμενου στεγάστρου – στο 4ο Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου «Ζεκάκειο»

By  | 

Την έναρξη εργασιών κατασκευής του νέου κλειστού γηπέδου μπάσκετ με την τεχνική του λυόμενου στεγάστρου στο 4ο Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου «Ζεκάκειο», επόπτευσε ο Δήμαρχος  Θεόδωρος Αμπατζόγλου τις προηγούμενες ημέρες, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ευάγγελο Κάββαλο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Το έργο αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση λυόμενου στεγάστρου σύγχρονης τεχνολογίας αεροφερόμενων πλαισίων. Θα έχει εξωτερικά πλάτος 25,80 μ, εξωτερικά μήκος 33,60 μ, και εξωτερικά ύψος στο ψηλότερο σημείο του 12,90 μ. με αντίστοιχες διαστάσεις εσωτερικά πλάτος 21,00 μ., εσωτερικά μήκος 30,00μ. και εσωτερικά ύψος 10,50μ. στο κέντρο, και θα καλύπτει συνολικά 866,88 τ.μ.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας τη αυτοψίας του, παρουσία και του Προέδρου του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκας Κώτου Αμαρουσίου “Ο Άγιος Ελευθέριος” Αθανάσιου Νησιώτη δήλωσε: «Έχουμε δεσμευτεί για τη δημιουργία νέων γηπέδων που θα εξυπηρετήσουν τις ολοένα αυξανόμενες αθλητικές ανάγκες της πόλης μας. Αυτό γίνεται πραγματικότητα με τη μετατροπή του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ του Ζεκακείου Σχολείου σε κλειστό. Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος ένας σύγχρονος αθλητικός χώρος που θα στεγάσει τις αθλητικές δραστηριότητες σχολείων, συλλόγων και ερασιτεχνικών τμημάτων, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Καθημερινά νέα έργα και νέες υποδομές βελτιώνουν το επίπεδο διαβίωσης στον Δήμο μας και ομορφαίνουν τη ζωή των συμπολιτών μας. Το Μαρούσι, συνεχώς ανεβαίνει και πηγαίνει και πιο ψηλά!».

 ​

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds