Δήμος Κηφισιάς

Χειροκρότημα για την κυρία Γουόρεν

By  | 


Τη διαχρονικότητα του μεγάλου συγγραφέα του περασμένου αιώνα Μπέρναρντ Σω μας αποκαλύπτει ένα από τα έργα του που μεταφέρθηκαν στη θεατρική σκηνή. Ο λόγος για το έργο με την υπογραφή του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω «Το επάγγελμα της κα Γουόρεν» που ανέβηκε στο αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς με πρωταγωνιστές τη γνωστή κυρία της σκηνής Μαίρη Βιδάλη και τους επίσης καταξιωμένους καλλιτέχνες Χρήστο Φωτίδη, Πέτρο Αποστολόπουλο, Τάσο Μπλάτζιο, Τάσο Περάκηκαι Έφη Ρασσιά.

Το καυστικό χιούμορ του συγγραφέα αλλά και η διακριτικότητα με την οποία αντιμετωπίζεται η ηρωίδα του και το πανάρχαιο… επάγγελμά της, κερδίζει το κοινό αλλά συγχρόνως δίνει τη δυνατότητα να διαπιστωθεί ότι υπάρχουν στοιχεία με πολλές ομοιότητες στη σημερινή πραγματικότητα όπου όλα λειτουργούν πολλές φορές χωρίς αιδώ. Ήταν μια παράσταση όπου το καλό θέατρο δήλωσε παρουσία.

Στις κερκίδες γνώριμα πρόσωπα του Δήμου μας, φυσικά ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης και εντεταλμένος Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, ο τ. Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής και πολλοί άλλοι εκλεκτοί θεατρόφιλοι.

Οικοδέσποινα η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» Νίνα-Ασπασία Βλάχου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds