Δήμος Κηφισιάς

Όνειρο θερινής νυκτός με νότες

By  | 


Στην καρδιά του καλοκαιριού το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» συνεργαζόμενο με τον σύλλογο «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» παρουσίασε στους φίλους της εκλεπτυσμένης μουσικής, μέσα στον ολάνθιστο αυλόγυρο του Ιερού Παρεκκλησίου «Ο Τίμιος Σταυρός», ένα ακόμα μουσικό θέαμα. Στο πλάι του ποταμού Κηφισού και κάτω από την επιβλητική θωριά της Πάρνηθας, η φωνή της διακεκριμένης Ναταλίας Κωτσάνη αρμόστηκε με τους ήχους από φυσαρμόνικα, φλογέρες και καλίμπα του Μάνου Αβαράκη μεταφέροντάς μας πότε εδώ, πότε στην Κάτω Ιταλία ή στη λατινική Αμερική αλλά και στα Ισπανικά Σεφαραδίτικα. Φλογέρες, φυσαρμόνικα, καλίμπα, ακορντεόν, charango, κιθάρα, κρουστά, πλήκτρα και κοντραμπάσο σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ, σε ένα μουσικό όνειρο θερινής νυκτός. Συγχαρητήρια δεχόταν ο ιδρυτής του συλλόγου «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» Φραντσέσκο Βιανέλλο.

Παρών ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία να πραγματοποιηθεί σ’ αυτόν τον ανεξερεύνητο χώρο-όαση η εκδήλωση. Παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Ζαπάντης, τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Πόλυ Αστερίου και Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα, Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις και πλήθος κόσμου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds