Δήμος Κηφισιάς

Εθελοντικό πότισμα στο Πεντελικό 5.8.2022

By  | 


Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζοντας την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση του περιβάλλοντος, διοργανώνει το 3ο Εθελοντικό Πότισμα για το 2022 στο Πεντελικό και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κοκκιναρά Κηφισιάς, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», και τον Δήμο Κηφισιάς, την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 και ώρα 09:00 το πρωί.

«Η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. Δίνουμε ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε τα περασμένα χρόνια με την αναδάσωση της συγκεκριμένης περιοχής», τονίζεται στο κάλεσμα και προστίθεται ότι: «Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με την  παρουσία μας την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό. Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος».

Ενσωματωμένη εικόνα

Οδηγίες πρόσβασης:
Σημείο συνάντησης: Τέρμα Οδού Ξενίας, Κοκκιναράς Κηφισιάς
Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν
στο τηλέφωνο: 2108033622.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds