Δήμος Κηφισιάς

Λειτουργία Βρεφονηπιακών και Παιδικών σταθμών Δήμου Κηφισιάς

By  | 

Οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, μαζί με τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος σε συνεργασία με το Τοπικό Ιατρικό Συμβούλιο και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ έχουν προβεί σε μια σειρά προληπτικών μέτρων για τον κορονοιό, τα οποία δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας για τους μαθητές, τους εργαζόμενους και τους εκπαιδευτικούς.
-Πραγματοποιήθηκε προληπτική απολύμανση όλων των χώρων των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών αλλά και του σχολικού λεωφορείου, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς. Η ενέργεια αυτή είχε πραγματοποιηθεί και στο πρώτο κύμα της υγειονομικής κρίσης.
-Όλοι οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς έκαναν τα μοριακά τεστ για τον κορονοϊό, όπως άλλωστε και όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου Κηφισιάς
-Υγειονομικό υλικό (αντισηπτικά, γάντια και μάσκες) έχουν προμηθευτεί όλοι οι παιδικοί σταθμοί.
– Ο καθαρισμός θα είναι ιδιαίτερα σχολαστικός σε μεταλλικές επιφάνειες και παιδικά παιχνίδια.
Οι απολυμάνσεις και ο συντονισμός των ενεργειών διενεργούνται με τη μέριμνα του αρμόδιου Εντεταλμένου Συμβούλου Γιάννη Παντελεάκη και των Υπαλλήλων του Τμήματος Προσχολικής Ηλικίας, οι οποίοι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds