ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στις εργασίες αποψίλωσης και κοπής επικίνδυνων κλαδιών στην περιοχή της Νέας Λέσβου

By  | 

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, στην περιοχή της Νέας Λέσβου όπου εκτελούντο εργασίες αποψίλωσης και κοπής επικίνδυνων κλαδιών σε πευκόφυτα σημεία και δρόμους.

Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ρένα Χαλιώτη και Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Εξωτερικών ΣυνεργείωνΕπαμεινώνδα Κατσιγιάννη. Παρούσες στις εργασίες και οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας του Δήμου που συνεπικουρούν το πάντα το έργο των υπηρεσιών Πρασίνου, Καθαριότητας ειδικά στις περιοχές που είναι υψηλού κινδύνου κατά την κατά την αντιπυρική περίοδο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Θ. Αμπατζόγλου, καθημερινά σε όλες τις γειτονιές λαμβάνουν χώρα ειδικές εργασίες για την προστασία της πόλης από τα φαινόμενα εμφάνισης πυρκαγιών, ένα θέμα όμως στο οποίο και οι κάτοικοι πρέπει να συμβάλουν ουσιαστικά από τη στιγμή που είναι υπεύθυνοι για την αποψίλωση και καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους.  ​

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds