ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου σε έργα στην πόλη

By  | 

Αυτοψία σε έργα που πραγματοποιούνται στο Μαρούσι πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ευάγγελο Κάββαλο.

Ο Δήμαρχος παρακολούθησε τις εργασίες αντικατάστασης υαλοπινάκων στους πεζόδρομους του κέντρου της πόλης, που πραγματοποιούνται για λόγους ασφαλούς μετακίνησης των πολιτών.

Επίσης ο Δήμαρχος επισκέφτηκε στην περιοχή Αγίας Φιλοθέης σε σημεία όπως επί των οδών Γοργοποτάμου, Νεαπόλεως κ.α. προκειμένου να ενημερωθεί από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για απαραίτητα έργα ομβρίων υδάτων.

Ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε πως οι αυτοψίες που πραγματοποιεί η Διοίκηση του Δήμου, είναι διαρκείς στα έργα που βρίσκονται σε εκτέλεση και που βελτιώνουν σταδιακά την καθημερινότητα των Μαρουσιωτών.

Παρών στις αυτοψίες και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος.​

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds