ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

200 οικογένειες επωφελήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου τον Ιούνιο

By  | 

Ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής έστειλαν για ακόμα μία φορά οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου. Σύμφωνα με τον απολογισμό για το μήνα Ιούνιο, διακόσιες οικογένειες χρειάστηκαν και βρήκαν στήριξη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης, το οποίο λειτουργεί με τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ 2014-2020 και χάρη στις δωρεές εκατοντάδων Μαρουσιωτών και επιχειρήσεων της περιοχής..

Η στήριξη ευάλωτων και ευπαθών ομάδων αποτελεί πια παγιωμένη προτεραιότητα για το Δήμο και σε σταθερή και τακτική βάση διανέμονται τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία και παιχνίδια κ.α., σε ωφελούμενα άτομα και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, μέσω της δομής του Κοινωνικού Συσσιτίου γίνεται παροχή συσσιτίων σε σταθερή και τακτική βάση σε ευάλωτα νοικοκυριά που χρειάζονται στήριξη και βοήθεια, με πλήρη σεβασμό στην αξιοπρέπεια των ωφελούμενων πολιτών.

Εάν γνωρίζετε κάποιον που έχει ανάγκη ή επιθυμείτε να συνεισφέρετε μέσω δωρεών τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου μπορείτε να καλείτε στο 210 80 20 861.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται επί της οδού Νικ. Πλαστήρα 9, στο Μαρούσι και το Κοινωνικό Φαρμακείο βρίσκεται επί της οδού Παλαιολόγου 9, Μαρούσι (3ος όροφος).

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds