Δήμος Κηφισιάς

ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ι.Σ.Α. προχωρά στη διενέργεια δωρεάν rapid tests.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο της Περιφέρειας θα βρίσκεται την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022 και ώρα 09:00 έως 14:00, στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Ερυθραίας (Νικολάου Πλαστήρα 14) προκειμένου να πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), στους πολίτες

Όλο τον υπόλοιπο Ιούλιο η εξέταση θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, στην Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας, ώρες 10:00-14:00.

ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ– ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022
Ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ι.Σ.Α. προχωρά στη διενέργεια δωρεάν rapid tests για τα παιδιά που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και στους γονείς τους.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο της Περιφέρειας θα βρίσκεται κάθε Τρίτη και ώρες 7:30- 9:00 στο χώρο διεξαγωγής του προγράμματος. Απαραίτητη προϋπόθεση η παρουσία γονέα / κηδεμόνα ή εξουσιοδότηση του.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds