Δήμος Κηφισιάς

32ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Δήμου Κηφισιάς

By  | 

Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, τα χορωδιακά μας δρώμενα επανήλθαν ενθουσιάζοντας τους Κηφισιώτες που έσπευσαν να πλημμυρίσουν τον δροσερό χώρο του αίθριου στο Δημαρχείο Κηφισιάς για να απολαύσουν τους χορωδούς μας.

Οι χορωδίες του Δήμου Κηφισιάς είχαν τον πρώτο και τον τελευταίο ρόλο στη ροή του προγράμματος, πάντα με τη διεύθυνση του Θανάση Αρβανίτη, αποδίδοντας μουσικά ακούσματα απ’ όλη την Ελλάδα. Ενώ οι λιλιπούτιοι χορωδοί έκλεψαν την παράσταση με τα μελωδικά τους τιτιβίσματα. Τη σκυτάλη πήραν η Μικτή Χορωδία Τρίπολης και το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα Χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου που μάγεψαν επίσης το κοινό και καταχειροκροτήθηκαν.

Τη χορωδιακή βραδιά με τις θεσπέσιες φωνές έκλεισαν και πάλι οι Κηφισιώτες χορωδοί βάζοντας σε πρώτη γραμμή τα μελωδικά φιντάνια τους. Οικοδέσποινα ήταν η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» Νίνα-Ασπασία Βλάχου, η οποία κάλεσε τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο να κηρύξει την έναρξη. Ο κύριος Θωμάκος αφού καλωσόρισε το κοινό δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του μαέστρου Θανάση Αρβανίτη, στον οποίο και πρόσφερε τιμητική πλακέτα.

Τιμητικές πλακέτες δοθήκαν και στις φιλοξενούμενες χορωδίες ενώ τη διαφορά έκανε ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης Χρήστος Λεοντής, ο οποίος παρέσυρε και τους δημοτικούς συμβούλους να φωτογραφηθούν όλοι μαζί με τους μεγάλους αλλά κυρίως τους μικρούς χορωδούς.

Στις κερκίδες να χειροκροτούν η Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς και πρώην Προέδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου, οι Αντιδήμαρχοι Σταύρος Ζαπάντης, Νικήτας Κόκκαλης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σκορδίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής αρμόδιος για θέματα Υγείας Γιάννης Κεχρής, Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις, η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ Αγγελική Παπάζογλου,  ο τ. Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής και τα μέλη Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» Πόλυ Αστερίου, Μαργαρίτα Γκινοσάτη, Μαρία – Χριστίνα Τσιάμα, Ευάγγελος Παναγιωτουνάκος, Φρόσω Κουτσοχιώνη, Πρόεδροι και μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων και πολλοί εκλεκτοί φιλόμουσοι Κηφισιώτες.

Το πρόγραμμα παρουσίασε το μέλος του ερασιτεχνικού θιάσου του Δήμου μας Τόνια Αγγελοπούλου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds