ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με τη στήριξη και τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το «Kifissia Runners in the Night»

By  | 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά -το βράδυ της Κυριακής (26/6)- το «Kifissia Runners in the Night», που συνδιοργάνωσε η Περιφέρειας Αττικής με το Δήμο Κηφισιάς και μέρος των εσόδων του νυχτερινού αγώνα θα διατεθούν στην Ιερά Μονή Αγίας Φιλοθέης Εκάλης.

Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα 5 χλμ. στο κέντρο της Κηφισιάς στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς με τους δρόμους της πόλης να γεμίζουν ‘ενέργεια’ σε μια συναρπαστική διοργάνωση.

«Το ‘Kifissia Runners in the Night’ φώτισε το κέντρο της πόλης και νομίζω βλέποντας την ικανοποίηση των συμμετεχόντων που απήλαυσαν την αγαπημένη τους δραστηριότητα ότι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και όλοι εμείς στη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής προσπαθούμε να στηρίζουμε κάθε γιορτή του αθλητισμού, πολύ περισσότερο όταν αυτή συνδέεται με καλό σκοπό. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμο Κηφισιάς, σε όλους τους δρομείς, τους εθελοντές και σε όσους εργάστηκαν για την επιτυχή διοργάνωση, η οποία ευχόμαστε να γίνει θεσμός», δήλωσε η κα Κεφαλογιάννη, η οποία μαζί με το Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, πραγματοποίησε τις βραβεύσεις των νικητών και τους συνεχάρη για τις προσπάθειές τους.    

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds