ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Ξεκίνησε η Εβδομάδα για το Περιβάλλον του ΣΒΑΠ και του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης”

By  | 

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.ΑΠ.) σε συνεργασία με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης διοργανώνει την «Εβδομάδα για το Περιβάλλον» στην Πλατεία με τις Κολόνες (Λεωφόρος Ειρήνης και Ν.Πλαστήρα, Πεύκη).

Η έναρξη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 18.30, παρουσία του Δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικού Γραμματέα της ΠΕΔ Αττικής Τάσου Μαυρίδη, του Προέδρου του Σ.Β.Α.Π. και τέως Δημάρχου Χαλανδρίου Γιώργου Κουράση, του τέως Δημάρχου Πεύκης Παύλου Καμάρα, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων φορέων του Δήμου.

Ο ΣΒΑΠ και ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Zero Hero the Roadshow, O κύκλος των χαμένων πλαστικών» και καλούν τους πολίτες να φέρουν τα πλαστικά τους μπουκάλια, ώστε να γεμίσουμε όλοι μαζί το εντυπωσιακό ψάρι της Πρωτοβουλίας ZERO HERO, που έχει τοποθετηθεί στην Πλατεία με τις Κολόνες, μέχρι την Πέμπτη 23/6/2022.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας για το Περιβάλλον εντάσσεται επίσης η πρωτοβουλία του Σ.Β.Α.Π. για μετρήσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας 5G.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds