Εκδηλώσεις

LOVE FOR GAIA από την DREAM TEAM

By  | 

Η Dreamteam προάγει τον Πολιτισμό και την Τέχνη, μέσα από την διοργάνωση εκδηλώσεων και βασικό μας κοινωνικό έργο είναι η προσφορά στα παιδία το περιβάλλον και τα ζώα, για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο! «…για έναν καλύτερο κόσμο ανακυκλώνουμε τα εναπομείναντα υφάσματα από τους σχεδιαστές και την βιοτεχνία της μόδας, δημιουργούμε ένα πάνινο παιχνίδι το #oneiraki και το χαρίζουμε σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδιαίτερες συνθήκες, δίνοντας τους χαρά και ελπίδα!» H Dreamteam την Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 στα πλαίσια του Project O και των δράσεων της για το περιβάλλον ξεκινά την πανελλαδική Δράση «Αγάπη για την Γαία- Love for Gaia» που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός. H Γαία μας αυτός ο πανέμορφος πλανήτης και πιο συγκεκριμένα η υπερφώτεινη Ελλάδα μας δυστυχώς πολύ συχνά δοκιμάζεται και βιώνει συνθήκες «μεγάλου πόνου» όπως είναι φωτιές το καλοκαίρι, που καταστρέφουν χιλιάδες στρέμματα Δάσους, τους πνεύμονες ζωής για όλους μας και αλλοτριώνουν την ζωή μέσα σε αυτά. Η πιο ανθρώπινη αντίδραση στον πόνο είναι η αγκαλιά! Δυστυχώς αδυνατούμε να πάρουμε πρακτικά την Ελλάδα μας μια αγκαλιά! Μπορούμε όμως να στείλουμε την Αγάπη μας και την θετική μας ενέργεια, αποτυπώνοντας σε βότσαλα αισιόδοξες εκφράσεις, δημιουργώντας ένα κύμα Αγάπης προς Γαία μας και όλους τους Ανθρώπους. Γιατί και σε ανθρώπινο επίπεδο ένα θετικό μήνυμα που άξαφνα λαμβάνουμε σε ένα περίπατο μας , μπορεί να μας αλλάξει την διάθεση. Ταυτόχρονα σε όποια γωνιά της Ελλάδος και αν βρισκόμαστε, θα κάνουμε καθαρισμό της παράλιας ή του τόπου, που γίνεται η δράση και θα μοιράσουμε στους λουόμενους χάρτινες σακουλές για να συλλέξουν τα σκουπίδια τους. H δράση “Love for Gaia” – Project O τελεί υπό την αιγίδα: Ελάτε και εσείς μαζί μας, την Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022, από άκρη σε άκρη της Ελλάδας να γίνουμε ένα και να στείλουμε ένα ηχηρό κύμα Αγάπης. Δημιουργήστε την δική σας ομάδα ή συμπράξτε σε μια ομάδα, που θα δραστηριοποιηθεί κοντά σας! Θέλουμε ένα καλύτερο κόσμο και κάθε μέρα με μικρές πράξεις μπορούμε να τον δημιουργήσουμε!

  • Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ομάδες στο 6989 28 3000, 6985 015 875, 12:00 με 18:00. ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ! Οι ομάδες που ήδη έχουν δημιουργηθεί και τους ευχαριστούμε πολύ είναι οι ακόλουθες: 1) Dreamteam Main Team στο Πάρκο Φλοίσβου – Παράλια Φλοίσβου Παλαιό Φάληρο 2) Eleftheriart – Ελευθερία Δαρζέντα στον Υμηττό 3) Κοινωνικό έργο «ΠΡΟΣΦΕΡΩ» στο Πυροφυλάκιο Αγίας Παρασκευής, Πάρνηθα 4) Γυναικείο Κίνημα Α.Σ Πυρρίχιος στην παραλία Ασπρόπυργου 5) Wear Your Heart- Δέσποινα Τσαλδάρη στην παράλια Αναβύσσου 6) Ε.ΔΥ.ΔΑ στο Πυροφυλάκιο Αγίας Παρασκευής, Πάρνηθα 7) Ισμήνη Βασιλάκη – στην παραλία Ελευσίνας 8) ΖωΔρω – Παραλία Καρτερού Ηρακλειο Κρητης 9) Γιωργος Κουτουλιας & Υποψήφιες 26ου Διαγ. «ΜΙΣΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» – Παραλία Κατερίνης 10) Κατερίνα Παπαποστόλου- Περιβαλλοντικό Μονοπάτι Καβάλας 11) Immortaliting – Παραλία Απόκρουση, Κύθνος 12) Πολιτιστικός Σύλλογος Δομοκού – Δομοκός Φθιώτιδος 13) To mataki – Χρυσάνθη Χονδρογιάννη – παραλία Κορησσίας, Τζια 14) Έρρικα Καμπουρίδη – Αλεξανδρούπολη 15) Νατασσα Ψυχα – Βελικα Λάρισα 16) Strays Souls – Παραλια Χαλκιδας 17) Παναγιώτης Μιχαήλ – Φάρος Περβόλια, Λάρνακα, Κυπρος 18) Daphne Showroom – Δάφνη Βοτανοπουλου , Βασίλειο του Μπαχρειν 19) Χριστίνα Τζερεμέ – Μάλαγα, Ισπανία 20) Μισέλ Αγιουμπ – Αίγυπτο 21) Ιωάννα Καραουλανη – Νοτιγχαμ, Αγγλια Θέλουμε ένα καλύτερο κόσμο και κάθε μέρα με μικρές πράξεις μπορούμε να τον δημιουργήσουμε!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds