Δήμος Κηφισιάς

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ …ΠΙΚΑΣΟ ΤΟΥ ΒΙΚΕΛΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ…

By  | 

Οι μικροί … ΠΙΚΑΣΟ της ΚΗΦΙΣΙΑΣ, παιδιά και έφηβοι, μαθητές  της καταξιωμένης δασκάλας   ζωγραφικής,  Φρόσως Μαλέα, άρμοσαν  έμπνευση  με το μουσαμά  και  τα πινέλα τους ,  μεικτές τεχνικές   και κολλάζ  που διδάχτηκαν,     και μας κατέπληξαν   για μια ακόμη φορά  παρουσιάζοντας  , τα   600 τον αριθμό    πολύχρωμα   …θαύματα  τους !

Πρόκειται για την ετήσια  έκθεση-θεσμό  που οργανώνει ο «ΒΙΚΕΛΑΣ»  με σκοπό  να  …οπλίσει την παιδική φαντασία με εικαστική δράση …

Το  τριήμερο εικαστικό παιδικό καλειδοσκόπιο που απλώθηκε απ άκρου σε άκρο  στην μεγάλη αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσοπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς  θαύμασαν  εκατοντάδες επισκέπτες και  έδωσαν συγχαρητήρια   τους τόσο στους μικρούς ΠΙΚΑΣΟ , όσο και στην άξια  δασκάλα τους .

Από τους πρώτους επισκέπτες ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος , ο Αντιπεριφεριάρχης  Γιάννης Κεχρής, οι Αντιδήμαρχοι Αχ. Κουρέπης   Σταύρος Ζαπάντης Γ. Παπαδόπουλος  και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Καραλη,  Σάντυ Πατρινού, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλα», Νίνα- Ασπασία Βλάχου .      

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds