ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Σβήστηκε άμεσα μικρής έκτασης πυρκαγιά στον Προαύλιο Χώρο του πρώην Νοσοκομείου Παπαδημητρίου

By  | 

Μικρής έκτασης πυρκαγιά στον Προαύλιο χώρο του πρώην Νοσοκομείου Παπαδημητρίου, η οποία έκαψε λίγα χόρτα, σβήστηκε άμεσα, χάρη στην ακαριαία παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και εργαζομένων του και εθελοντών, του Δήμου Πεντέλης, του ΣΠΑΠ και του Δήμου Βριλησσίων.

Στο σημείο επιχείρησαν 2 οχήματα του 9ου Σταθμού της Πυροσβεστικής, 4 οχήματα του Δήμου Πεντέλης, 2 οχήματα του ΣΠΑΠ και 1 του Δήμου Βριλησσίων.

Επίσης, χθες το απόγευμα σημειώθηκαν δύο μικρής έκτασης πυρκαγιές στη Νέα Πεντέλη, λόγω προβλημάτων που προκλήθηκαν στο δίκτυο καλωδίων της ΔΕΗ. 

Το πρώτο συμβάν εκδηλώθηκε στην οδό Σκρα όπου επενέβη το Εθελοντικό Κλιμάκιο του Δήμου μας και το δεύτερο στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου όπου επενέβη Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης.

Όλα τα περιστατικά αντιμετωπίστηκαν ταχύτατα, αποσοβώντας τον κίνδυνο επέκτασης.

Η ετοιμότητα του Δήμου μας αυξάνεται διαρκώς.  Βρισκόμαστε σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς όπως το ΣΠΑΠ, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds