Γειτονικοί Δήμοι

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ: Διαγραμμίσεις σε κεντρικές διασταυρώσεις και διαβάσεις της πόλης με προτεραιότητα τα Σχολεία

By  | 

Ο Δήμος Πεντέλης, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και της ασφάλειας στην πόλη, με επίκεντρο την εύρυθμη κυκλοφοριακή λειτουργία οδηγών και πεζών, πραγματοποιεί διαγραμμίσεις σε κομβικά σημεία και διαβάσεις.

Με βάση το σχεδιασμό, δίνεται προτεραιότητα σε διαβάσεις και διασταυρώσεις, οι οποίες βρίσκονται περιμετρικά των σχολικών συγκροτημάτων, με στόχο την ασφαλή πρόσβαση και διέλευση προς αυτά.

ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Οι διαγραμμίσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 4/9 και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Έχει προγραμματιστεί να γίνουν συνολικά σε 40 σημεία και στις τρεις δημοτικές κοινότητες.

Η οδική ασφάλεια και η βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής. Για το λόγο αυτό ανάλογες εργασίες θα υλοποιούνται όταν και όπου κρίνεται αναγκαίο, ενώ παράλληλα επανεξετάζονται τα υλικά που χρησιμοποιούνται, ώστε να διαρκούν περισσότερο χρόνο.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds