ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Στο Επιστημονικό Συνέδριο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη ο Δήμαρχος”

By  | 

Στο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Επενδυτικός-Αναπτυξιακός Προγραμματισμός & Διοίκηση Οικονομικών Αξιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», που πραγματοποιήθηκε από τις 12 ως τις 15 Μαΐου στην Ξάνθη συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης, καθώς και στελέχη της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου.

          Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», τον Δήμο Ξάνθης και τον Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Forum Training & Consulting, εν συμμετείχαν περισσότεροι από 800 σύνεδροι από όλη τη χώρα. Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αυτοδιοικητικούς από όλη την Ελλάδα, ενώ παρέδωσε την ιστορική έκδοση του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, τόσο στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» Δρα Μιχάλη Χρηστάκη και στον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Για τέσσερις ημέρες, οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, παρακολουθήσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, όπως σχεδιάστηκε από  διοργανωτές, προκειμένου να συμπεριλαμβάνει όλα τα πεδία ευθύνης των ΟΤΑ, με στόχο την ενημέρωση στις τρέχουσες εξελίξεις, την ανταλλαγή καλών πρακτικών, την ενίσχυση της πορείας των Οργανισμών, σε μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο. Επίσης, συζητήσαμε θεσμικά και χρηματοοικονομικά ζητήματα των ΟΤΑ, για τα οποία βγήκαν συμπεράσματα και δόθηκαν απαντήσεις από τους αρμοδίους. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Συνεδρίου, και ιδιαίτερα τον Δήμο Ξάνθης, που φιλοξένησε τη διοργάνωση.»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds