Γειτονικοί Δήμοι

Δήλωση Θ. Αμπατζόγλου για την ολοκλήρωση των «Σπαθάρειων 2020»

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Ο Δήμος Αμαρουσίου στο επίκεντρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Αττικής»


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή την ολοκλήρωση του 21οu Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών του Δήμου «Σπαθάρεια 2020» που έλαβε χώρα στοΜουσείο Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης»(1-5 Σεπτ.), δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους, μικρούς και μεγάλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους φίλους μαςπουαπ΄ την Ελλάδα αλλά και απ΄ όλο τον κόσμο,μαςπαρακολούθησαν σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση. Συγχαρητήρια αξίζουν στους καλλιτέχνεςγια τις υπέροχες βραδιές που μαςχάρισαν και μας έκαναν να θυμηθούμε τις περιπέτειες του δημοφιλούς και διαχρονικού χάρτινου ήρωα, των παιδικών μας χρόνων Καραγκιόζη, καθώς και στα στελέχη της Δνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου μας, που υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Γιάννη Νικολαράκου, οργάνωσαν και συντόνισαν τα πάντα υποδειγματικά.

Με προσήλωση σε όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω πανδημίας (covid 19), συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις μας όπως αυτές του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2020, που διεξάγονται στο Αίθριο Θέατρο (Λεωφ. Κηφισίας 219), γιατί πιστεύουμε ότι ο Πολιτισμός και η ψυχαγωγία είναι για όλους μας απαραίτητα στοιχεία,ιδιαίτερα στη δύσκοληπερίοδο που διανύουμε».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds