Γειτονικοί Δήμοι

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις σε 2ο και 4ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης

By  | 

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των δύο δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης με συντηρήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων εν όψει της σχολικής χρονιάς που ξεκινά. Τις τελευταίες ημέρες ολοκληρώθηκαν τέτοιες οι εργασίες το 2ο και το 4ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε μέσα από τη Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή τις εργασίες συντηρήσεων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι προσπάθειές μας δικαιώνονται καθώς το αποτέλεσμα στο 2οκαι το 4ο Νηπιαγωγείο της Λυκόβρυσης είναι εξαιρετικό. Συνεχίζουμε πάντα με ορθολογική κρίση και διαχείριση με μοναδική μέριμνα το καλό της σχολικής και εκπαιδευτικής κοινότητας. Αξιοποιούμε με ορθολογική οικονομική διαχείριση τους πόρους του Δήμου μας καθώς με τις έκτακτες οικονομικές επιχορηγήσεις  προς τις σχολικές επιτροπές και πραγματοποιούμε  καθημερινά έργα αναπλάσεων και συντηρήσεων στις σχολικές μας μονάδες. Συνεχίζουμε δυναμικά για το Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης! για το Δήμο που αγαπάμε».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds