Άρθρα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ VIEPA INDUSTRIAL PACKAGING & ROBOTIC SYSTEMS ΑΠΟ ΤΟ World Packaging Organization στο Μιλάνο

By  | 

Η εταιρεία VIEPA Industrial Packaging & Robotic Systems, την Τετάρτη 4/5, βραβεύτηκε για την καινοτομίας της από τον World Packaging Organization (WPO) στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης συσκευασίας IPACK-IMA 2022 στο Μιλάνο για την μηχανή συσκευασίας προϊόντων ECO EVOLUTION 21 – CASE PACKER.

Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση για μείωση κατανάλωσης ενέργειας και μηδενισμό ενεργειακού αποτυπώματος η μηχανής ECO EVOLUTION 21 χρησιμοποιεί για την λειτουργίας της τα νέα ηλεκτρικά έμβολα της FESTO τα οποία απαιτούν μόνο ηλεκτρική ενέργεια. Άλλα πλεονεκτήματα είναι: Αθόρυβη λειτουργία, μηδενικό κόστος συντήρησης, εύκολη εγκατάσταση, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι για την διεθνή αναγνώριση που λάβαμε και ευχαριστούμε τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται, αλλά και τους συνεργάτες μας που μας βοήθησαν.

Για πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδας μας www.viepa.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds