Άρθρα

Μ. Ορφανού: Στήριξη στις Ουκρανές μάνες που ήρθαν στη χώρα μας με τα παιδιά τους (ΗΧΗΤΙΚΟ)

By  | 

Στις δράσεις στήριξης των μητέρων από την Ουκρανία που ήρθαν στη χώρα μας με τα παιδιά τους αναφέρθηκε η πρόεδρος της Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδος, Μερόπη Ορφανού μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1.

Όπως εξήγησε η κυρία Ορφανού η φετινή Γιορτή της Μητέρας είναι αφιερωμένη στην Ουκρανή μάνα. Στο πλαίσιο αυτό συγκεντρώνεται  ανθρωπιστικό υλικό για τις μητέρες που πήραν τον δρόμο της προσφυγιάς μετά τη ρωσική εισβολή και τώρα βρίσκονται στη χώρα μας.

Τη δράση διοργανώνουν η Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Ιατρών Οδοντιάτρων Γυναικών Ελλάδος.

Το ανθρωπιστικό υλικό συγκεντρώνεται στο γυάλινο περίπτερο, δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο, στην παραλία της Θεσσαλονίκης έως και την Κυριακή 8 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Επιπρόσθετα στις 2 μετά το μεσημέρι της Κυριακής (8/5) θα πραγματοποιηθεί και ειδική εορταστική εκδήλωση.

Ακούστε όλα όσα είπε η Μερόπη Ορφανού στη Μαρία Σαμολαδά:

πηγή:https://www.grtimes.gr/

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds