ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Στα εγκαίνια της 68ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς ο Δήμαρχος”

By  | 

Στα εγκαίνια της 68ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης, που πραγματοποιήθηκαν στο Άλσος Κηφισιάς «Δήμαρχος Δημήτριος Ζωμόπουλος». Η Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου 2022, διάστημα κατά το οποίο οι ένδεκα Κήποι Ευεξίας σε συνδυασμό με τη πανδαισία χρωμάτων κι αρωμάτων δημιούργησαν ένα ονειρικό σκηνικό για τους επισκέπτες και τους επίσημους προσκεκλημένους.

          Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να βρεθώ στα Εγκαίνια της Ανθοκομικής Έκθεσης μετά από πρόσκληση του φίλου Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου. Η  Έκθεση  ξεκίνησε το 1896 και αποτελεί κορυφαία διοργάνωση στο χώρο της ανθοκομίας, αλλά και σημείο αναφοράς στην ιστορία της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Αθήνας. Εύχομαι κάθε επιτυχία και στη φετινή Ανθοκομική Έκθεση.»

Τα εγκαίνια της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιος Γεωργαντάς, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Κων/νος Ζαχαριάδης και Κατερίνα Μονογυιού, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds