ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Στον πανηγυρικό Εσπερινό της Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση ο Δήμαρχος”

By  | 

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Λυκόβρυση, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.κ. Κύριλλου και την ιερά λιτάνευση  παρέστη ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης, ο τ. υπουργός και Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:  «Και εφέτος με τον δέοντα σεβασμό τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός στη Ζωοδόχο Πηγή, εδώ στη Λυκόβρυση, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Στράτο Σαραούδα για τη Φιλαρμονική του γειτονικού Δήμου που συμμετείχε στην ιερά λιτάνευση. Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε καλά και να εορτάσουμε όλοι μαζί. Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες!».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds