ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Απολογισμός Αγάπης του Δήμου Αμαρουσίου κατά τις ημέρες του Πάσχα

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Ανθρωπιά και αλληλεγγύη χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Μαρουσιώτικης κοινωνίας»

Πολλές κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης έλαβαν χώρα στο Δήμο Αμαρουσίου κατά τις ημέρες του Πάσχα, οι οποίες διοργανώθηκαν είτε από τις κοινωνικές δομές του Δήμου, είτε από Μαρουσιώτικους φορείς και συλλόγους και υποστηρίχτηκαν από τη Δημοτική Αρχή.

Σκοπός των δράσεων αυτών που απέφεραν σημαντικά αποτελέσματα ήταν η παροχή βοήθειας στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ειδικά κατά τις ημέρες των εορτών οπότε και η σημασία της προσφοράς πέρα από συμβολική είναι και ουσιαστική.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Αμαρουσίου καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου και εξαιρετικά κατά τις εορτές στηρίζει με κάθε μέσο και υπηρεσία τους συμπολίτες μας που έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των ωφελουμένων. Σε κάθε περίπτωση όμως, όπου και όποτε ζητηθεί βοήθεια από οποιονδήποτε η πόρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι ανοιχτή και υπάρχει η ρητή εντολή του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για την εξυπηρέτηση κάθε διαπιστωμένης ανάγκης.

Ο Απολογισμός Αγάπης για την Πασχαλινή περίοδο είναι μεγάλος και ενδεικτικά αναφέρεται πως μοιράστηκαν από τον Δήμο Αμαρουσίου:

·       270 δωροεπιταγές αξίας 30.000 ευρώ.

·       350 σακούλες τροφίμων

·       350 κιλά νωπού κρέατος

·       500 μερίδες εορταστικών γευμάτων για τις ημέρες Μ. Σάββατο Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ευχαριστεί το σύνολο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ, τον Πρόεδρό του Πέτρο Κόνιαρη, τους Αντιπροέδρους Αικατερίνη Ιωάννου & Κων/νο Αντωνόπουλο τα μέλη ΔΣ και στελέχη του φορέα γιατί όλες αυτές τις ημέρες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και με το έργο τους από κανένα Μαρουσιώτη δεν έλειψε τίποτα.

Ειδικές ευχαριστίες για τις προσφορές σε δωροεπιταγές, τρόφιμα και γεύματα από τις εταιρίες: AVIN, Bread Factory, Ανδριόπουλος, Trastor. Την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», που σε συνεργασία με την Toms Shoes και μέσω του προγράμματος αυτής «One–For–One–Shoes», μοίρασαν σε παιδιά ηλικίας 1 – 18 ετών παπούτσια της εταιρίας.

Τέλος αξιοσημείωτη ήταν για ακόμη μία φορά η συνεισφορά των Μαρουσιωτών πολιτών, συλλόγων, φορέων στο μεγάλο κοινωνικό κάλεσμα του Δήμου. Με τις δράσεις τους σε κάθε γωνιά της πόλης έκαναν πράξη το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds