ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Τεστ ανίχνευσης Covid-19, το 24ο κατά σειρά στο Δήμο Πεντέλης – Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 – Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων – 09:30 – 15:00

By  | 

Ο Δήμος Πεντέλης έχοντας στόχο τη διαφύλαξη της υγείας των δημοτών, παρά την πρόοδο του Προγράμματος Εμβολιασμού «Ελευθερία» και την ύφεση της πανδημίας, συνεχίζει να συμβάλλει στην ευρύτερη προσπάθεια που πραγματοποιεί ο κρατικός μηχανισμός προκειμένου να την αντιμετωπίσει και να την περιορίσει δραστικά.

Στο πλαίσιο αυτό διενεργεί δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο ανίχνευσης κρουσμάτων Covid-19 (Rapid Test), το 24ο κατά σειρά, την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων από 09:30 έως 15:00.

Τα tests θα διεξαχθούν δωρεάν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Οι πολίτες που θα υποβληθούν στο τεστ θα πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Αριθμό Ταυτότητας και Αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds