Γειτονικοί Δήμοι

Παραδόθηκε από το Δήμο Διονύσου η ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες πολίτες του Λιβάνου

By  | 

Σημαντική ήταν η ποσότητα φαρμάκων, τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής, την οποία συγκέντρωσε ο Δήμος Διονύσου από προσφορές κατοίκων καθώς και εταιριών, οι οποίοι εξέφρασαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στο δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου, μετά τη φονική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού στις 4 Αυγούστου.

Η βοήθεια παραδόθηκε στην πρεσβεία του Λιβάνου την Παρασκευή 4/9 με όχημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης ευχαριστεί δημόσια όλους τους κατοίκους και τις εταιρίες που προσέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια προς το λαό του Λιβάνου. Επίσης ευχαριστεί τη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Στεφάνου, τον πρόεδρο Δημήτρη Μπαμπανίκα, τα μέλη του Κ.Σ. αλλά και τους εθελοντές που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds