Γειτονικοί Δήμοι

Με τους Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Διονύσου συνομίλησε ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης

By  | 

Τηλεδιάσκεψη με τους Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Διονύσου, με στόχο το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, είχε ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης την Παρασκευή 4/9. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ακόμη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Καρυστινός, ενώ η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αναστασία Κώνστα δεν κατέστη δυνατό να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. 

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Οι Διευθυντές και Διευθύντριες των σχολείων επεσήμαναν από την πλευρά τους τα προβλήματα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, ενώ ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τα περισσότερα από αυτά, σε συνεργασία με την κα Κώνστα και τα άλλα μέλη του Δ.Σ. της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής καθώς και τον Αντιδήμαρχο κο Καρυστινό. Ακόμη τους ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί μαζί με τους συνεργάτες του τα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου, προκειμένου να δει από κοντά τα ειδικότερα ζητήματα για κάθε σχολείο.

Στη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συμφωνήθηκε ότι το ασφαλές άνοιγμα των Γυμνασίων και Λυκείων αποτελεί προτεραιότητα τόσο για τους εκπροσώπους του Δήμου όσο και για τους εκπαιδευτικούς.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds