Δήμος Κηφισιάς

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ

By  | 

Γράφει: η Χριστίνα-Άννα Φωτιάδη

Η σπουδαία δημιουργός Ευανθία Ρεμπούτσικα έδωσε χθες μία εξαιρετική συναυλία στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς στα πλαίσια του φεστιβάλ Μενανδρείων 2020.

Παίζει βιολί από τα έξι της χρόνια ενώ σπούδασε στο Παρίσι στην École Normale de Musique. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές.

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ

Έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση. Μουσικές που όλοι έχουμε ακούσει και που τις έχουμε συνδέσει με κάποια στιγμή της ζωής μας.

Ακούστηκαν κομμάτια όπως »Το Αστέρι και η Ευχή» και η »Αλεξάνδρεια» αλλά και κομμάτια από τις ταινίες »Πολίτικη κουζίνα» και »1968». Ακούστηκε επίσης ένα υπέροχο tango που είχε γράψει για το θέατρο και την παράσταση »Συρανό ντε Μπερζεράκ» αλλά και δύο κομμάτια από τη μουσική που έγραψε για την ταινία » Babam Ve Oglum» (ο πατέρας μου και ο γιος μου) για την οποία έχει βραβευτεί για την καλύτερη μουσική σε ταινία.

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ

Ήταν μια υπέροχη βραδιά καθώς μας μάγεψε με το βιολί της και το κοινό την αποθέωσε.


Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds