Δήμος Κηφισιάς

68Η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (27/4-15/5) ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

By  | 

🌳
🌴
🌼

Για 19 ημέρες σε έκταση 20 στρεμμάτων και με τη συμμετοχή 70 παραγωγών και εκθετών η Ανθοκομική Έκθεση μας υποδέχεται με περισσότερα από 2.000 είδη φυτών και λουλουδιών.

🌺

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 28 Απριλίου στις 20.00.

🌼

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς» Χρήστος Λαχανάς μας καλωσορίζουν και μας προτρέπουν να επισκεφθούμε την φετινή έκθεση.

🌺

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς μας καλεί «Να κάνουμε τη φύση σπίτι μας» με:

🟢

Με τους γεωπόνους της έκθεσης οι οποίοι θα μας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για το πώς θα φτιάξουμε τον κήπο μας ή το μπαλκόνι μας.

🟢

Το Εκθεσιακό Τμήμα της έκθεσης όπου ένδεκα αρχιτέκτονες τοπίου έχουν σχεδιάσει ένδεκα Κήπους Ευεξίας, οι οποίοι προσφέρουν την ομορφιά και αρμονία της φύσης.

🟢

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της έκθεσης για Σχολεία με τίτλο «ΑΛΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΖΩ» και με αντικείμενο την Κλιματική Αλλαγή. Διαβάστε περισσότερα: http://www.kifissia.gr/el/flowershowkifissia

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds